TOP-Artikel

Artikelempfehlungen

Besucherzähler

0
2
9
8
0
0
0

Zahlungsmöglichkeit

Artikelbeschreibung



Gravírozható kristálypohár pár díszdobozban(1-1 névvel-dátummal)

NEU
Gravírozható kristálypohár pár díszdobozban(1-1 névvel-dátummal)
  • Gravírozható kristálypohár pár díszdobozban(1-1 névvel-dátummal)
16 900 Ft
2 db kézzel csiszolt pezsgős kristály pohár, díszdobozban, kérésre poharanként egy nevet és egy dátumot díjmentesen gravírozunk.
  • Kifinomult Elegancia 2db Kézzel Csiszolt Pezsgős Kristály Pohárral

    Különleges alkalmakhoz, ünnepekhez vagy ajándéknak – a Kifinomult Elegancia két kézzel csiszolt pezsgős kristály pohara lenyűgöző élményt kínál minden italfogyasztáshoz. Ezek a poharak nem csak a minőségi pezsgő vagy champagne igazi ízét hozzák ki, hanem egyedi dizájnjukkal és személyreszabhatóságukkal is kiemelkednek.

    Főbb Jellemzők:

    Magas Minőségű Kristály: A poharak kiváló minőségű, kézzel csiszolt kristályból készültek, ami garantálja a tiszta és ragyogó megjelenést.

    Elegáns Díszdoboz: Minden pohárpár egy stílusos díszdobozban érkezik, amely nemcsak megóvja a poharakat, hanem növeli az ajándék értékét.

    Egyedi Gravírozás: Kérésre minden pohár egyedi gravírozással személyre szabható. Adjunk hozzá személyes érintést az ajándéknak, legyen az egy név, fdátum

    Kiváló Ajándékötlet: Ideális ajándék különleges alkalmakra, mint például születésnapok, házassági évfordulók, vagy esküvők.

    Műszaki Adatok:

    Anyag: Kézzel csiszolt kristály
    Méret: Standard pezsgős pohár méret
    Gravírozás: Egy név poharanként, díjmentesen

    Használati Utasítás:

    Vigyázzon a poharakra, hogy elkerülje a sérüléseket.
    Tisztítsa meg a poharakat kézzel langyos szappanos vízzel.
    Használat előtt ellenőrizze a gravírozott nevet vagy üzenetet.

    Válassza a Kifinomult Elegancia pezsgős kristály poharakat, és tegye felejthetetlenné az ünnepeket vagy különleges pillanatokat egyedi, személyre szabott ajándékkal. Legyen ez a pezsgős pohár páros a stílus és elegancia szimbóluma az Ön vagy szerettei számára.
    User
    irj magyarul webáruházi termékleírást 2 db kézzel csiszolt pezsgős kristály pohár, díszdobozban, kérésre poharanként egy nevet díjmentesen gravírozunk. esküvöre például
    ChatGPT

    Egyedi Elegancia Esküvői Ajándékhoz: Kézzel Csiszolt Pezsgős Kristály Pohárpár

    Az esküvők különleges pillanatok, amiket méltó módon kell megünnepelni. Mutassa meg az ünnepelt párnak az Ön szeretetét és tiszteletét azzal, hogy megajándékozza őket a Kézzel Csiszolt Pezsgős Kristály Pohárpárral, melyek egyedi gravírozással készülnek, hogy az esküvő még emlékezetesebb legyen.

    Főbb Jellemzők:

    Kézzel Csiszolt Kristály: Az elegáns pohárpár kiváló minőségű kristályból készült, kézzel csiszolt részletekkel, amelyek kiemelik a pezsgők kellemes színét és buborékjait.

    Esküvői Díszdoboz: Minden pohárpár egy exkluzív díszdobozban érkezik, mely nem csak védi a poharakat, hanem a csomagolás is része lesz az örömteli pillanatoknak.

    Személyre Szabható Gravírozás: Kérésre minden pohárra díjmentesen gravírozunk egy nevet , így az ajándék még személyesebb és egyedibb lesz.

    Esküvői Ajándék: A pohárpár tökéletes ajándék az ifjú párnak. A személyes gravírozásnak köszönhetően egy életre szóló emlékké válik az esküvőjükről.

    Műszaki Adatok:

    Anyag: Kézzel csiszolt kristály
    Méret: Standard pezsgős pohár méret
    Gravírozás: Egy név poharanként, díjmentesen

    Ajánlott Használat:

    Vigyázzon a poharakra, hogy elkerülje a sérüléseket.
    Kézzel mosható langyos szappanos vízzel.
    Csodálja meg az elegáns poharakat az esküvői ünnepség alkalmával.

    Válassza a Kézzel Csiszolt Pezsgős Kristály Pohárpárt, hogy kifejezze szeretetét és melegségét az ifjú pár iránt, és teremtsen emlékezetes pillanatokat az esküvő napján.
  • Artikel-Nr.
    479689
    Status
    NEU    
    Gewicht
    2 kg/Stk
WebShop System