Most popular products

Recommended products

Visitor counter

0
2
9
8
6
6
6

Payment solution

Product Details



Gravírozható kristálypohár pár díszdobozban(1-1 névvel-dátummal)

Gravírozható kristálypohár pár díszdobozban(1-1 névvel-dátummal)
  • Gravírozható kristálypohár pár díszdobozban(1-1 névvel-dátummal)

Status
NEW    
Product price
16 900 Ft
Add product to cart
Article No.
479689
Share
Functions
Weight
2 kg/pcs
Short description
2 db kézzel csiszolt pezsgős kristály pohár, díszdobozban, kérésre poharanként egy nevet és egy dátumot díjmentesen gravírozunk.
Product properties
Kifinomult Elegancia 2db Kézzel Csiszolt Pezsgős Kristály Pohárral

Különleges alkalmakhoz, ünnepekhez vagy ajándéknak – a Kifinomult Elegancia két kézzel csiszolt pezsgős kristály pohara lenyűgöző élményt kínál minden italfogyasztáshoz. Ezek a poharak nem csak a minőségi pezsgő vagy champagne igazi ízét hozzák ki, hanem egyedi dizájnjukkal és személyreszabhatóságukkal is kiemelkednek.

Főbb Jellemzők:

Magas Minőségű Kristály: A poharak kiváló minőségű, kézzel csiszolt kristályból készültek, ami garantálja a tiszta és ragyogó megjelenést.

Elegáns Díszdoboz: Minden pohárpár egy stílusos díszdobozban érkezik, amely nemcsak megóvja a poharakat, hanem növeli az ajándék értékét.

Egyedi Gravírozás: Kérésre minden pohár egyedi gravírozással személyre szabható. Adjunk hozzá személyes érintést az ajándéknak, legyen az egy név, fdátum

Kiváló Ajándékötlet: Ideális ajándék különleges alkalmakra, mint például születésnapok, házassági évfordulók, vagy esküvők.

Műszaki Adatok:

Anyag: Kézzel csiszolt kristály
Méret: Standard pezsgős pohár méret
Gravírozás: Egy név poharanként, díjmentesen

Használati Utasítás:

Vigyázzon a poharakra, hogy elkerülje a sérüléseket.
Tisztítsa meg a poharakat kézzel langyos szappanos vízzel.
Használat előtt ellenőrizze a gravírozott nevet vagy üzenetet.

Válassza a Kifinomult Elegancia pezsgős kristály poharakat, és tegye felejthetetlenné az ünnepeket vagy különleges pillanatokat egyedi, személyre szabott ajándékkal. Legyen ez a pezsgős pohár páros a stílus és elegancia szimbóluma az Ön vagy szerettei számára.
User
irj magyarul webáruházi termékleírást 2 db kézzel csiszolt pezsgős kristály pohár, díszdobozban, kérésre poharanként egy nevet díjmentesen gravírozunk. esküvöre például
ChatGPT

Egyedi Elegancia Esküvői Ajándékhoz: Kézzel Csiszolt Pezsgős Kristály Pohárpár

Az esküvők különleges pillanatok, amiket méltó módon kell megünnepelni. Mutassa meg az ünnepelt párnak az Ön szeretetét és tiszteletét azzal, hogy megajándékozza őket a Kézzel Csiszolt Pezsgős Kristály Pohárpárral, melyek egyedi gravírozással készülnek, hogy az esküvő még emlékezetesebb legyen.

Főbb Jellemzők:

Kézzel Csiszolt Kristály: Az elegáns pohárpár kiváló minőségű kristályból készült, kézzel csiszolt részletekkel, amelyek kiemelik a pezsgők kellemes színét és buborékjait.

Esküvői Díszdoboz: Minden pohárpár egy exkluzív díszdobozban érkezik, mely nem csak védi a poharakat, hanem a csomagolás is része lesz az örömteli pillanatoknak.

Személyre Szabható Gravírozás: Kérésre minden pohárra díjmentesen gravírozunk egy nevet , így az ajándék még személyesebb és egyedibb lesz.

Esküvői Ajándék: A pohárpár tökéletes ajándék az ifjú párnak. A személyes gravírozásnak köszönhetően egy életre szóló emlékké válik az esküvőjükről.

Műszaki Adatok:

Anyag: Kézzel csiszolt kristály
Méret: Standard pezsgős pohár méret
Gravírozás: Egy név poharanként, díjmentesen

Ajánlott Használat:

Vigyázzon a poharakra, hogy elkerülje a sérüléseket.
Kézzel mosható langyos szappanos vízzel.
Csodálja meg az elegáns poharakat az esküvői ünnepség alkalmával.

Válassza a Kézzel Csiszolt Pezsgős Kristály Pohárpárt, hogy kifejezze szeretetét és melegségét az ifjú pár iránt, és teremtsen emlékezetes pillanatokat az esküvő napján.
WebShop System